onsdag 21 september 2011

Kanelbullar!


Otroligt goda blev dem! Hemligheten är mycket smör (riktigt smör och inte margarin. margarin är portförbjudet i vårt kylskåp!) och så provade jag att ställa bunken ovanför kylskåpet där det är lite varmt under jäsningen, den jäste mycket bättre än vad den brukar göra än när den står på köksbänken. Hade indisk kardemumma och kanel i, det kanske också är en del av hemligheten!? Och så röd mjölk i degen.
Ja, det var väl det.. :)

3 kommentarer:

Mattias Hermansson sa...

Mm, det mesta blir gott med riktigt smör och högre fetthalt på grejerna :-) Ser gott ut!

Har inte ätit en hembakad kanelbulle på år och dar...

Ulrica sa...

När du kommer tillbaka till civilisationen kommer jag och hälsar på så bakar vi kanelbullar och har Bollywoodmaraton! Ok?

Mattias Hermansson sa...

Deal! :-p